Termeni și condiții

1. CONDIŢII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ELECTRONIC 

1.1. Magazinul online www.ladysfashion.ro  este administrat de S.C. Banu Simona SRL, cu sediul social in Strada Daliei, nr. 5, Localitatea Ciocanesti, Judetul Calarasi, Romania,  avand codul de inregistrare fiscala RO32349077, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J51/389/2013, telefon: 0720180890.

1.2. S.C. Banu Simona  S.R.L.  depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
1.3. Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

1.4. Vizualizarea magazinului electronic www.ladysfashion.ro este complet liberă, acesta fiind accesibil din toate punctele lumii.Prin accesarea  www.ladysfashion.ro,  UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

1.5. Pentru a cumpără din magazinul electronic www.ladysfashion.ro este necesară înregistrarea cu o parolă şi poştă electronică (e-mail) sau numele destinatarului, e-mail, telefon  şi adresă de livrare. Înregistrarea este integral gratuită şi se realizează prin completarea formularului de înregistrare. Clientul înregistrat are posibilitatea de a utiliza toate serviciile magazinului.

1.6. Utilizatorul trebuie să menţioneze un e-mail şi o parolă, datele personale şi adresele de livrare.

1.7. S.C. Banu Simona S.R.L. este administrator de date persoanale înregistrat în înţelesul Legii privind protecţia datelor personale (LPDP) şi are dreptul de a colecta, procesa şi utiliza datele personale ale utilizatorilor săi cu privire la necesităţile magazinului, având în acelaşi timp obligaţia de a păstra în secret aceste date personale, de a nu le utiliza în alte scopuri, nici de a le pune la dispoziţia unor terţi, cu excepţia Vânzătorilor din magazin.
1.8.  În magazinul electronic www.ladysfashion.ro fiecare produs are preţul menţionat, de asemenea caracteristicile principale ale produslui şi informaţii suplimentare care au ca scop înlesnirea efectuării unei alegeri informate cu ocazia achiziţionării produsului. De asemenea, pe pagina fiecărui produs prezentat există posibilitatea ca Utilizatorul magazinului www.ladysfashion.ro să exprime opinii şi calificative referitoare la produsul respectiv.

1.9. Toate preţurile menţionate pe site sunt în exprimate în ron şi includ TVA, precum si orice alta taxa, dar nu include cheltuielile de livrare. Pretul unui produs poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

1.10. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Banu Simona SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale magazinului online sau erori, pretul afisat pe magazinul electronic poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Banu Simona SRL va informa clientul asupra pretului corect.

1.11. Pe pagină, în partea dreaptă, lângă fiecare produs, se află butonul “Adaugă în coş”. Apăsarea butonului “Adaugă în coş” înregistrează produsul selectat în coşul de piaţă virtual al Utilizatorului. Conţinutul coşului se păstrează până când Utilizatorul decide să procedeze la cumpărarea produselor. Prin apăsarea butonului ” Finalizează comanda” utilizatorul poate să vizualizeze conţinutul coşului de piaţă virtual, să adauge noi produse ori să le elimine pe cele pe care nu le doreşte. După apăsarea butonului ” Cumpără” se afişează datele clientului, datele privind livrarea şi o revizualizare a coşului de piaţă virtual. Comanda se activează prin apăsarea celui de al doilea buton “Cumpără”.

1.12. Definitie termeni utilizati:

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.ladysfashion.ro .

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre Banu Simona SRL  si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre Banu Simona SRL , prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII  www.ladysfashio.ro  sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tutror operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

2. COMANDĂ DE PRODUSE

2.1. Prin lansarea unei COMENZI pe  www.ladysfashion.ro,  CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic sau e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

2.2. Pentru a face o comandă către magazinul electronic Utilizatorul trebuie să indice:

2.2.1. o adresă de poştă electronică validă ;

2.2.2. adresa de livrare a produselor şi de facturare corect completată;

2.2.3. date de contact completate corect -nume, prenume, telefon.

2.2. Comanda se activează, adică este solicitată din magazinul electronic prin apăsarea celui de al doilea buton “Cumpără”-situat sub datele de livrare a comenzii, buton care apare după ce a fost adăugat in coş cel puţin un produs şi a fost apăsat primul buton “Cumpără”.

2.3. Atunci când comanda a fost efectuată cu succes, Utilizatorul primeşte o confirmare a comenzii printr-o scrisoare electronică pe adresa de e-mail indicată de acesta. În confirmarea trimisă prin e-mail se menţionează produsul comandat, numărul comenzii, data şi ora la care a fost efectuată comanda. Confirmarea prin telefon se realizează numai atunci când sunt necesare informaţii suplimentare sau precizări în ceea ce priveşte comanda.

2.4.Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata odata cu trimiterea scrisorii electronica (e-mail) din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

2.5. Banu Simona SRL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

2.6.  În cazul în care produsul comandat (un anumit model) nu este disponibil, consultantul informează Utilizatorul. Dacă Utilizatorul nu este de acord să comande alt produs ( model similar), comanda poate fi anulată.
2.7.  În magazinul electronic www.ladysfashion.ro se primesc comenzi 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână.

2.8. Programul de lucru al consultanţilor magazinului online www.ladysfashion.ro este următorul:
De luni până vineri de la 9:30 până la 19:30.
Sâmbăta: de la 9:30 până la 13:00, Duminică: închis.

2.9. Comenzile primite fără date concrete despre cumpărător (Utilizator) sau din care acestea lipsesc, se anulează, dacă Vânzătorul nu primeşte datele concrete în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Astfel de comenzi primesc statusul ” RESPINSĂ” din cauza imposibilităţii de a fi onorate.

2.10. Utilizatorul poate să renunţe la o comandă efectuată, fară a fi necesar să menţioneze cauzele renunţării.

2.11. Renunţarea la comandă poate fi făcută prin telefon sau printr-o scrisoare electronică (e-mail) expediată pe adresa de e-mail indicată pe site -poşta electronică : contact@ladysfashion.ro . Pentru ca renunţarea să fie validă Utilizatorul  trebuie să furnizeze următoarele informaţii: numărul comenzii lansate, numărul de telefon indicat în comandă, numele şi prenumele cu care s-a înregistrat pe site, adresa de e-mail (poştă electronică) cu care s-a înregistrat pe site, preţul comenzii.

3.  LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE
3.1.  După ce comanda Utilizatorului ajunge în www.ladysfashion.ro, sistemul automatizat al magazinului electronic notofică Utilizatorul prin e-mail sau SMS cu privire la primirea cu succes a comenzii.

3.2.  Livrarea se efectuează numai pentru comenzile primite cu succes.

3.2.1.Livrare normală- in termen de 7 (şapte) zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii

3.3.  Duminica şi în zilele de sărbătoare oficiale nu se fac livrări de produse.

3.4. Vânzătorii din cadrul magazinului online lucrează pentru livrări cu firma de curierat “FanCourier”, orele obişnuite de livrare fiind de la ora 10.00 până la 18.00. Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.

3.5. Livrarea se efectuează la adresa indicată exact de către Utilizator (indiferent dacă este adresă de reşedinţă sau adresa de la serviciu).

3.6. Preţurile pentru livrare sunt prezentate pe pagina fiecărui produs la secţiunea “Livrare şi Plată”.

3.6.1. Tariful standard de livrare este de 23 lei pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 199 lei si a caror adresa de livrare se afla in raza de acoperire a Fan Courier. Pentru comenzile a caror adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire Fan Courier, se va percepe o taxa de 2 lei per kilometru suplimentar.

3.6.2. Pentru comenzi mai mari de 199 lei, transportul este GRATUIT, pentru comenzile a caror adresa de livrare se afla in zona de acoperire a Fan Courier. Pentru comenzile a caror adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire Fan Courier, se va percepe doar taxa de 2 lei per kilometru suplimentar.

3.7. Fiecare trimitere este asigurată, asigurarea fiind suportată de Vânzător.

3.8. Dacă Utilizatorul nu asigură accesul şi condiţiile de predare a produsului la adresa indicată, în perioada indicată, Vânzătorul este degrevat de obligaţia de a executa livrarea solicitată

3.9. Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

4. PLATA
4.1. Plata produselor comandate se poate efectua în trei modalităţi diferite sau prin combinaţii ale acestora, indiferent de modalitatea de plată aleasă suma de plată fiind aceeaşi, deoarece nu se adaugă taxe suplimentare pentru procesarea plăţii.

4.1.1. Prin “ramburs”-plată în numerar către curier la livrare;

4.1.2. Prin ordin de plata: se face doar in baza facturii proforme emise de societate, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

4.1.3. Prin depunere de numerar in cont: se poate face la oficiile ING din intreaga tara, in contul RO97INGB0000999903943670. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

4.2. Pentru fiecare produs comandat utilizatorul trebuie să plătească preţul care este afişat în magazinul electronic la momentul efectuării comenzii. Preţul fiecărui produs se poate modifica dinamic.

5. PORTOFEL VIRTUAL

5.1.  Orice utilizator înregistrat dispune de un portofel virtual, creat automat de proprietarul magazinului electronic- S.C. Banu Simona S.R.L. . Utilizatorul poate să verifice în orice moment situaţia portofelului său virtual şi  tranzacţiile din acesta.

5.2. Portofelul virtual se alimentează cu un disponibil de bani virtual cu care se poate plăti pentru achiziţionarea de produse din magazinul electronic. În portofelul virtual se acumulează disponibil în următoarele moduri:

5.2.1. Cumpărare de produse realizată prin intermediul contului de utilizator al respectivului utilizator. Disponibilul se acumulează prin cumpărarea unor produse pentru care este afişat cu ce valoare se alimentează portofelul virtual-mai exact, clientul primeşte un disponibil de bani virtual ca urmare a unui bonus din cadrul unei promoţii.

5.2.2. introducerea unui cod de voucher electronic cadou sau voucher cadou

6. VOUCHER ELECTRONIC CADOU şi VOUCHER CADOU ( pe suport de hârtie)

6.1. Orice utilizator înregistrat poate să cumpere un voucher electronic cadou şi/sau voucher cadou a cărui valoare se încarcă în portofelul virtual. Voucherele au valoare prestabilită şi pot fi utilizate numai în magazinul electronic www.ladysfashion.ro al S.C. Banu Simona S.R.L. .

6.2  Voucherul electronic cadou şi Voucherul cadou conţin un cod unic care trebuie introdus pentru alimentarea portofelului virtual, pentru a fi folosit cu succes. Proprietarul site-ului menţine un istoric al portofelului virtual al fiecărui utilizator, vizibil pe contul acestuia.

6.3. Voucherul electronic cadou este virtual şi se pune la dispoziţia utilizatorului împreună cu codul de alimentare pe adresa de e-mail înregistrată de el sau pe altă adresă de e-mail, indicată în mod expres de acesta. Voucherul electronic cadou se plăteşte cu un card de credit sau de debit la achiziţionarea acestuia, adică înainte de transmiterea lui pe mail.

6.4  Voucherul cadou se pune la dispoziţie pe suport de hârtie Utilizatorului, care poate fi altul decât cumpărătorul şi care a fost indicat în mod expres de cumpărător. Voucherul se înmânează destinatarului cu ocazia livrării comenzii/produsului.

6.5 Voucherul electronic cadou şi Voucherul cadou pot fi folosite de  un utilizator diferit de utilizatorul care le-a cumpărat.

7. RENUNŢAREA LA CONTRACT. RECLAMAŢIA

7.1. Utilizatorul are dreptul de a face reclamaţie sau de a returna produsul achiziţionat prin intermediul magazinului electronic în termen de 15 zile de la primirea produslui.

7.2. Renunţarea la contract se poate face şi în faţa curierului cu ocazia livrării produsului, dacă produsul este livrat după termen din cauze care nu ţin de Utilizator şi care nu se datorează  forţei majore.

7.3. În cazul renunţării la contract, Utilizatorul este obligat să restituie produsele achiziţionate cu un aspect comercial neafectat şi cu eticheta/factura intactă.

7.4. În cazul renunţării la contract, dacă Utilizatorul a achitat produsele, suma achitată pentru produsele returnate i se restituie în contul bancar indicat de acesta, în termen de 30 /treizeci/ zile de la returnarea produselor. Sumele nu se restituie până când Utilizatorul nu a returnat produsele. Dacă produsele nu sunt returnate în termenul prevăzut la pct.8.1, renunţarea la contract nu îşi produce efectele.

7.5. Dreptul la renunţare la contract în cazurile în care produsele sunt plătite nu poate fi exercitat pentru costume de baie, lenjerie, bijuterii, ceasuri.

7.6. O reclamaţie poate fi făcută atunci când produsele cumpărate nu corespund celor convenite de părţile contractului de vânzare. Neconformitatea celor convenite de părţi se poate manifesta prin:

 • defecte de fabricaţie ale produsului;
 • lipsa unor părţi ale produslui;
 • a fost expediat un alt produs, diferit de cel comandat;
 • neconformitate între dimensiunile şi/sau culoarea afişate- produsul expediat având alte dimensiuni şi/ sau culoare diferită de cele comandate;
 • deteriorarea produsului în timpul transportării.

7.7. Reclamaţia poate fi făcută la respectivul Vânzător prin intermediul “S.C. Banu Simona S.R.L.” pe adresa de mail specificată contact@ladysfashion.ro, fiind necesar ca Utilizatorul  să returneze de asemenea produsul în termenul de 15 zile.

7.8. În cazul reclamaţiei Utilizatorul poate să opteze pentru încluirea articolului respectiv cu acelaşi articol fără defecte sau cu altă mărime, altă culoare, ori pentru returnarea produsului în schimbul restituirii sumei plătite. Consultanţii magazinului electronic vă pot propune ca înlocuirea articolului să fie cu un articol complet diferit, dacă preţurile sunt egale-sau Utilizatorul să achite suplimentar, dacă celălalt articol este mai scump, ori se oferă două articole pentru acelaşi preţ, ori Utilizatorului i se returnează diferenţa între articolul înlocuit şi cel nou, dacă preţul noului articol este mai mic decât preţul achitat de Utilizator.

7.9. Returnarea produsului în cazul reclamaţiei, în cazurile care nu ţin de defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului, se realizează în următoarele condiţii:

 • Aspect comercial bun păstrat ( produsul nu este rupt, zgâriat, purtat, spălat, călcat).
 • Nu prezintă deteriorări provocate de  o utilizare incorectă.
 • Ambalajul original şi eticheta sunt intacte.
 • Produsul au fost achizitionat strict din cadrul societatii noastre.
 • Produsul este însotit de documentul ce dovedeste achizitia ( factura/bon fiscal).

7.10.  Returnarea produsului, fie în cazul renunţării la contract, fie în cazul reclamaţiei, poate fi efectuată prin modalitatea şi pe adresa menţionate în avizul de însoţire cu care Utilizatorul a primit comanda.

7.11. În cazul înlocuirii produselor, cheltuielile de transport, în ambele direcţii, sunt în sarcina Utilizatorului, cu excepţia cazurilor când schimbul s-a impus din vina magazinului electronic sau a Vânzătorului. În cazul în care clientul doreşte să înlocuiască sau să returneze un produs, acest lucru se poate realiza numai prin firma de curierat “FanCourier”.
În cazul în care în localitatea Utilizatorului nu există un birou al firmei de curierat “FanCourier”, acesta trebuie să contacteze Vânzătorul la numărul de telefon 0720180890 pentru stabilirea detaliilor legate de returnarea produsului.

8. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE SI INTRETINERE A PRODUSELOR:

8.1. Instructiuni de utilizare si intretinere articole de imbracaminte:

8.1.1. Ori de cate ori se impune, produsul se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia EU privind siguranta utilizarii produselor. Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor, produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici), acestea putand deteriora ireversibil produsul. Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe eticheta interioara. Nu uscati produsul prin expunerea la surse de caldura. Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei.

8.1.2. Feriti produsul dvs. de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari, scamosare sau orice actiune fizica de natura sa il deterioreze. Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de niciun fel de defect ce poate aparea datorita procesului de curatare/spalare, realizat cu nerespectarea instructiunilor indicate pe eticheta interioara, depozitarii in conditii de umiditate, deteriorarii, decolorarii ca expunere la soare sau alte surse puternice de caldura, repararii
sau modificarii facute de persoane neautorizate, utilizarii in conditii improprii, altele pentru care produsul a fost proiectat.

8.2.Instructiuni de utilizare si intretinere pentru curele, genti si posete (din alte materiale decat piele):

8.2.1. Gentile si posetele comercializate de societatea noastra sunt destinate exclusiv pentru accesorii si nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentur posete este de 1kg, iar pentru genti de 3kg. Feriti produsul dumneavoastra de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri perforari sau orice actiune fizica de natura sa il deterioreze.
8.2.2.Denumirea, modelul, codul produsului, data cumpararii, pretul, factura fiscala ce dovedeste achizitia, alaturi de returnarea produsului cu deficiente, reprezinta elemente esentiale de care societatea noastra are nevoie pentur solutionarea oricarei reclamatii ulterioare.

8.3. Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articole din piele

8.3.1. Ori de câte ori este necesar, îmbrăcămintea din piele poate fi curăţată cu o cârpă moale, umedă, fără a folosi detergenţi, solvenţi, înălbitori sau orice alte substanţe chimice. Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii şi o astfel de situaţie nu este acoperită de nici o garanţie. Nu spălaţi hainele sau curelele în maşina de spălat. Dacă articolul se udă, ştergeţi-l cu o cârpă moale şi lăsaţi-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldură (radiatoare, sobe, uscătoare etc.). Feriţi produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgârieturi, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Banu Simona SRL nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

9. CONDIŢII PRIVIND COPIEREA INFORMAŢIILOR

9.1. Întreaga informaţie publicată pe site-ul www.ladysfashion.ro  este proprietatea S.C. Banu Simona S.R.L. , inclusiv fotografiile şi descrierile produselor. Magazinul electronic dă dreptul proprietarilor altor site-uri şi utilizatorilor  de a publica link-uri către magazinul online www.ladysfashion.ro.

9.2. Este interzisă copierea textelor de pe www.ladysfashion.ro şi postarea acestora pe alte site-uri web şi magazine online fără acordul scris al S.C. Banu Simona S.R.L. sau fără a se cita sursa prin postarea următorului text: “Sursa: magazinul online de haine de damă www.ladysfashion.ro“, magazinul online de haine de damă www.ladysfashion.ro fiind link către www.ladysfashion.ro.

10. RĂSPUNDERE

10.1. Răspunderea pentru defecţiunile produselor, pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare de la distanţă, precum şi pentru restituirea sumelor plătite este a respectivului Vânzător al produsului. Acesta este obligat să pună la dispoziţie, odată cu produsul, şi informaţii pe suport de hârtie care să ajute Utilizatorul în exercitarea drepturilor sale.

10.2. S.C. Banu Simona S.R.L. nu poartă niciun fel de răspundere directă pentru executarea contractului de vânzare de la distanţă, cu excepţia cazurilor în care are astfel de înţelegeri cu respectivul Vânzător sau atunci când se referă la returnarea produselor şi restituirea sumelor.

10.3. S.C. Banu Simona S.R.L. nu poartă niciun fel de răspundere în faţa terţilor, dacă o astfel de persoană consideră că informaţiile publicate în magazinul electronic încalcă drepturile de autor ale cuiva sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

11. BROŞURI ŞI ANUNŢURI

11.1. Atunci când un Utilizator se înregistrează în magazinul electronic, creând un Cont pe pagina de Internet, acceptând Condiţiile generale, acesta este de acord să primească prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil broşuri şi/sau anunţuri de la S.C. Banu Simona S.R.L., precum şi mesaje referitoare la comenzi de produse şi confirmări privind modifiicarea datelor sale.

11.2. Utilizatorul poate renunţa în orice moment la a primi broşuri şi/sau anunţuri prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil:

11.2.1. Prin utilizarea link-ului de internet special creat, care este conţinut de fiecare broşură şi/sau anunţ-buton “dezabonare”.

11.2.2. Prin contactarea S.C. Banu Simona S.R.L. pe adresa de e-mail contact@ladysfashion.ro cu solicitarea expresă de a nu mai primi broşuri şi/sau anunţuri.

11.3. Dacă în urma exprimării renunţării la a mai primi broşuri şi/sau anunţuri Utilizatorul lansează o  nouă comandă, atunci se consideră că şi-a dat acordul de a primi broşuri şi/sau anunţuri.

11.4. S.C. Banu Simona S.R.L. işi rezervă dreptul de a alege cui să trimită broşuri şi/sau anunţuri, precum şi de a elimina din baza sa de date Utilizatori care şi-au exprimat acordul de a primi broşuri şi/sau anunţuri.

11.5. S.C. Banu Simona S.R.L. include în broşuri şi/sau anunţuri numai informaţii de promovare a produselor comercializate în magazin.

12. FEEDBACK

12.1. Orice utilizator poate realiza o legătură inversă cu S.C. Banu Simona S.R.L. pentru a adresa întrebări, a face propuneri şi a primi informaţii.
Contactul poate fi realizat prin intermediul adreselor de e-mail indicate pe site, la numărul de telefon 072018089 şi prin intermediul formularului de contact din secţiunea “contacte”.

12.2. S.C. Banu Simona S.R.L. este administrator al site-ului de internet şi respectiv al câmpului de opinii şi dezbateri, putând prin îndeplinirea acestei funcţii să elimine orice calificative necenzurate şi jignitoare, care încalcă moralitatea şi bunul ton.   Prezentele Condiţii generale sunt aprobate de administratorul S.C. Banu Simona S.R.L. şi ultima modificare a acestora este din 12.01.2016.

13. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

13.1. Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor Lady S Online este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

13.2. Lady S Online colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.ladysfasion.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

13.3. Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de inregistrare client
 • Formularul de comanda
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter

13.4. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
 • Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ladysfashion.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

13.5. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Lady S Online isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

13.6. Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

13.7. Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.ladysfashion.ro  poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@ladysfashion.ro.

13.8. Toate comunicarile scrise vor fi facute pe adresa: Str. Daliei, nr. 5, Localitatea Ciocanesti, Judetul Calarasi, cod postal: 917035.