FAQ

Dacă aveți nelămuriri cu privire la magazin puteți citi mai jos întrebările puse frecvent, dacă nu găsiți răspunsul căutat, vă invităm să accesați pagina de contact.

Transportul este realizat de Fan Courier și prețul pe teritoriul României este de 23 lei, pentru comenzi mai mici de 199 lei și este gratuit pentru comenzile ce depașesc contavaloarea de 199 lei. Preturile sunt valabile pentru adresele de livrare aflate in raza de acoperire a Fan Courier. Pentru adresele aflate in afara ariei de acoperire Fan Corier se percepe o taxa de 2 lei/km suplimentar. Zonele de acoperire le puteti afla accesand urmatorul link https://www.fancourier.ro/acoperire/.
Plata se poate face în trei modalități: 1. Prin "plată ramburs" - plată în numerar către curier la livrare; 2. Prin ordin de plata: se face doar in baza facturii proforme emise de societate, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 3. Prin depunere de numerar in cont: se poate face la oficiile ING din intreaga tara, in contul RO97INGB0000999903943670. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.
Pe teritoriul României, livrarea se efectueaza de maximum 7 zile lucrătoare, din momentul plasării comenzii. 
Da, veți primi atât factură proformă online, cât și pe suport hartie odată cu primirea produsului.